Aydın Çıkışlı Safranbolu Masalsı Göller Turu Tur Programı

AYDIN ÇIKIŞLI SAFRANBOLU MASALSI GÖLLER TURU

1.GÜN :

Akşam daha önce belirlenen yerlerden misafirlerimizi aldıktan sonra yola çıkacağız. Gerekli molalarımızı verdikten sonra kahvaltımızı yapacağımız tesise geliyoruz. Burada kahvaltılarımızı yaptıktan sonra Belirtilen yerlerde buluşarak Gölcük Gölü'ne hareket ediyoruz.   ''Kartpostallardaki Göl'' olan Gölcük Gölü'ne geçiyoruz. Göl etrafında yapacağımız gezintiden sonra,  tesisimizde çay-kahve-salep molası veriyoruz. Daha sonra Abant Gölü’ne geçiyoruz. Abant’a vardığımızda, girişte aracımızdan inerek göl etrafında kısa bir yürüyüş yapıyoruz. Yürüyüş oldukça rahat,  herkes katılabilir. Daha sonra vereceğimiz serbest zamanda, göl çevresindeki aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz. Abant Gölü'nde ata ve faytona binme imkanı var.  Mükemmel panoramaya sahip olan Abant Gölü'nden sonra konaklama için Safranbolu ya otelimize hareket ediyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

2.GÜN

Sabah otelimizde alınan kahvaltı sonrası Safranbolu'da ilk durağımız Hıdırlık Tepesi. Muhteşem Safranbolu manzarasına karşı çay ve kahvelerimizi keyifle yudumlarken bir yandan da rehberimizden Safranbolu hakkında bilgi alıyoruz. Safranbolu hakkında genel bilgi aldıktan sonra Köstendil Kaymakamı Hasan Paşa'nın Türbesi, Kurtuluş Savaşı kahramanlarından Dr. Ali Yaver Ataman'ın (1955) Anıt Mezarı’ndan sonra şehri daha yakından gezmeye başlıyoruz. Tarihi dokusu ve görsellikleriyle aile yaşantısını yaşatan Kileciler Evi, İstanbul’daki  Nuruosmaniye Cami’sinin adeta küçük bir modelini oluşturan İzzet Pasa Camii, sevgi ve merhamet sembolü Güvercin Yuvaları, sıcak ve soğuk demircilik el sanatlarının üretildiği yaşayan tek Lonca çarşısı olan Demirciler Çarşısı, eskiden yemeni denilen ayakkabının yapıldığı eski Lonca Çarşısı olan Yemeniciler Arastası, giriş kapısı, kilit ve anahtarı ile Türk demir işçiliğinin ilginç örneği olan Cinci Hanı, avlusunda şadırvan, güneş saati ile kütüphane ve muvakkithane bulunan Köprülü Mehmet Pasa Camii, günümüzde de kullanılan Tarihi Cinci Hamamı gezilerinden sonra, Safranbolu'nun Bağlar Kesimi'ni ve Mencilis (Bulak) Mağarası'nı geziyoruz. Daha sonra öğle yemeği için mola veriyoruz. Yörenin Kuyu Kebabı denemeye değer. Öğle yemeğinde Kuyu Kebabı, iç pilav, ayran, salatadan oluşan menümüz sizleri bekliyor. (Ekstra) Bunun dışında seçeneklerimiz mevcut tabi… Yemekten sonra, eski bir Bektaşi köyü olan Yörük Köyü’ne geçiyoruz. Burada Eski Çamaşırhane’yi ve Filiz Abla’nın güzel anlatımıyla Sipahi Konağı’nı geziyoruz. Köy gezimizden sonra Aydın’a Hareket zamanı geliyor ve bir sonraki turumuzda buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

Kalkış Yerleri: nevzat biçer parkı'nın otoparkı
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks Otel Konaklaması 
  • Rehberlik Hizmetleri
  • Seyahat Sağlık Sigortası
  • Otelde Kahvaltı ve Akşam Yemeği
  • Fibar Tur Güvencesi
  • Fibarbus Standartlarında Lüks Otobüs ile Ulaşım ve Otobüs İçi İkramlar


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tur Esnasında Alınan Öğle Yemekleri ve İlk Günkü Kahvaltı
  • Müze ve Ören Yeri Girişleri
  • Kişisel Harcamalar


Kalkış Yerleri
    Notlar

    Paket fiyatlarımız ulaşım, rehberlik, otel ve çevre gezilerini kapsamaktadır.

    Tur Paketlerinde uygulanan çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için kullanılır.

    Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.

    Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa göre aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir.

    Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.

    Rehber hava koşulları ve olumsuz yol durumu gibi gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

    Mücbir sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Fibar Tur kesinlikle sorumlu değildir.

    Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.

    Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve acente yetkilisine aittir.

    Araç içerisindeki kişisel tüm eşyaların sorumluluğu mola vb. yerlerde kişiye aittir.

    Turlarda kullanılacak olan araçlarımız kişi sayısına göre belirlenmektedir.


    İptal Şartları
    https://fibartur.com/aydin-cikisli-safranbolu-masalsi-goller-turu
    FİBAR TURİZM SEYAHAT TAŞ. TİC. LTD. ŞTİ.
    Hasanefendi Mah.Gençlik Cad.No: 38/A Efeler Aydın
    0256 213 66 99


    Bu çıktı 29.03.2024 02:23 tarihinde verilmiştir. FİBAR TURİZM SEYAHAT TAŞ. TİC. LTD. ŞTİ. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.