Edirne İğneada Longoz Ormanı Trakya Turu Tur Programı

AYDIN ÇIKIŞLI EDİRNE İĞNEADA LONGOZ ORMANI TRAKYA TURU

1.Gün:

Daha önce belirlenen yerden değerli misafirlerimizi alarak yola çıkıyoruz. Gerekli molaların ardından Edirne’ye varıyoruz. Sabah kahvaltımızı uygun bir yerde alarak, turumuza başlıyoruz. Önce, 3 ŞEREFELİ CAMİİ, SAAT KULESİ (MAKEDONYA KULESİ) HADRİANOPOLİS’i çevreleyen surları (ULU CAMİİ) MİMAR SİNAN’ın 80 yaşında yarattığı SELİMİYE CAMİİ,  RÜSTEM PAŞA KERVANSARAYI’nı gördükten sonra, EDİRNE’de, ARASTA ÇARŞISI’nda; Edirne‘ nin sembolü Deva-i Misk tatlısı, Badem Ezmesi, Edirne Peyniri, Yöresel Meyve Sabunlarıi Aynalı Gelin Süpürgesi, alışverişleri için serbest zaman veriyoruz. Camileri, çarşıları, köprüleri, tarihi evleriyle kültürel mirasın en yoğun hissedildiği Edirne merkezde gezintiler yapıyor ve öğle yemeği için, Edirne’nin meşhur  ciğerinden tatma şansına sahip oluyoruz. Turumuzun devamında, II. BEYAZIT KÜLLİYESİ ve 2004 yılında Avrupa Birliği en iyi müze ödülünü almış SAĞLIK MÜZESİ’ni geziyor ve SARAYİÇİ Semti’ne geçiyoruz. Burada ESKİ SARAY MEYDANI, BALKAN ŞEHİTLİĞİ,TUNCA Nehri üzerinde bulunan FATİH KÖPRÜSÜ, ADALET KASRI VE KIRKPINAR GÜREŞLERİ SAHASI’nı görüyoruz. Daha sonra, suyun öte yanında kalan tek toprağımız olan KARAAĞAÇ semtine gidiyoruz. Burada, Rumeli demiryolu hattının en güzel istasyonlarından,  KARAAĞAÇ İSTASYONU, LOZAN ANITI’nı gezdikten sonra, MERİÇ NEHRİ kıyısında  yürüyüşlerimizi yapıp, çay molası veriyoruz. Gezimizi tamamladıktan sonra otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.  

2.Gün:

Sabah kahvaltımızı otelde aldıktan sonra otelimizden ayrılıyoruz. Ruhunuzu dinlendirecek, gözünüzü gönlünüzü açacak, kafanızı rahatlatacak türden sakin ve sessiz bir yer olan İğneada’ya doğru yola çıkıyoruz. İğneada Longoz Ormanları doğallığını koruyan temiz havası ve yemyeşil olan görüntüsüyle bizleri kucaklıyor. Burada aldığımız serbest zamanımızın ardında Aydın’a dönüş yolculuğumuz başlıyor. Gerekli ihtiyaç molalarının ardından bir daha ki FİBAR TUR gezisinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

Kalkış Yerleri: Nevzat Biçer Parkı'nın Otoparkı
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks Otel Konaklaması 
  • Rehberlik Hizmetleri
  • Seyahat Sağlık Sigortası
  • Otelde Kahvaltı ve Akşam Yemeği
  • Fibar Tur Güvencesi
  • Fibarbus Standartlarında Lüks Otobüs ile Ulaşım ve Otobüs İçi İkramlar


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tüm Öğle Yemekleri 
  • Tüm Özel Harcamalar 
  • Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar 
  • Müze Ören Yeri Girişleri


Kalkış Yerleri
    Notlar

    Paket fiyatlarımız ulaşım, rehberlik, otel ve çevre gezilerini kapsamaktadır.

    Tur Paketlerinde uygulanan çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için kullanılır.

    Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.

    Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa göre aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir.

    Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.

    Rehber hava koşulları ve olumsuz yol durumu gibi gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

    Mücbir sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Fibar Tur kesinlikle sorumlu değildir.

    Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.

    Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve acente yetkilisine aittir.

    Araç içerisindeki kişisel tüm eşyaların sorumluluğu mola vb. yerlerde kişiye aittir.

    Turlarda kullanılacak olan araçlarımız kişi sayısına göre belirlenmektedir.


    İptal Şartları
    https://fibartur.com/aydin-cikisli-edirne-igneada-longoz-ormani-trakya-turu
    FİBAR TURİZM SEYAHAT TAŞ. TİC. LTD. ŞTİ.
    Hasanefendi Mah.Gençlik Cad.No: 38/A Efeler Aydın
    0256 213 66 99


    Bu çıktı 19.04.2024 15:30 tarihinde verilmiştir. FİBAR TURİZM SEYAHAT TAŞ. TİC. LTD. ŞTİ. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.