Aydın Çıkışlı Bursa Uludağ Turu Tur Programı

AYDIN ÇIKIŞLI BURSA ULUDAĞ TURU

1.Gün  ORHAN GAZİ - OSMAN GAZİ - YEŞİL TÜRBE - YEŞİL CAMİİ - ULU CAMİİ

Akşam daha önce belirlenen yerden misafirlerimizi alarak Aydın Çıkışlı Bursa Uludağ Turu Başlıyor.Bursa’ya hareket ediyoruz.Susurluk’taki molamızın ardından Cumalıkızık Köyüne varıyoruz. Burada kahvaltı molamızı alacağız (ekstra). Kahvaltı sonrasında rehberimiz eşliğinde Tarihi Cumalıkızık Köyü hakkında bilgi alıyoruz.Kınalı Kar dizisinin çekildiği bölümlere bakarak dar sokaklarında fotoğraf çekilme şansımız olacaktır.Türkiye'nin en özel ve önemli ilk on köyü arasında seçilen Cumalıkızık'ı gezdikten sonra Bursa'ya hareket edeceğiz. İlk olarak tarihi Tophane mevkiine gidiyoruz.Burada bilgi alırken aynı zamanda Bursa’ya kuş bakışı gören seyir terasında çaylarımızı içme şansımız olacaktır.Yine Tophane mevkiinde bulunan Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucuları olan Orhan Gazi ve Osman Gazi Türbelerini de ziyaret edeceğiz.Daha sonra Dünya’nın en büyük camilerinden birisi olan Bursa Ulu Camii’ye geçiyoruz.Burada detaylı bilgi alıyoruz ve içerisini geziyoruz.Daha sonra Bursa’nın meşhur İskender’i için bir öğle yemeği zamanımız olacak.Yemekten sonra Tarihi Kapalı Çarşı,ipekçiler çarşısı ve Kozahan'ı gezeceğiz.Burada alışveriş için serbest zamanımız olacaktır.Buradan sonra Yeşil Camii ve Yeşil Türbeyi de görmek üzere yola çıkacağız.Burası hakkında bilgi aldıktan sonra otelimize geçiyoruz.Akşam yemeğimiz ve konaklamamız Bursa’da otelimizde olacaktır.

 

2.Gün ULUDAĞ 

Oteldeki sabah kahvaltımızdan sonra ayrılıyoruz.İlk olarak  Türkiye’nin ve Dünyanın popüler kayak merkezi olan Uludağ’a çıkıyoruz.Uludağ’da kar eğlencesi bir serbest zamanımız olacaktır. Burada Kar’a doyduktan sonra isteyen misafirlerimiz bu bölgede ünlü olan kar üstünde sucuk ekmek yiyebilirler.Ve sıcacık saleplerini içebilirler.Uludağ’daki gezimiz bittikten sonra Tarihi Çınar Ağacına gidiyoruz.Fotoğraflarımızı çekildikten sonra çay kahve zamanımız olacak.Buradan sonra Aydın’a dönüş yolcuğumuz başlayacaktır.

Kalkış Yerleri: Nevzat Biçer Parkı'nın Otoparkı
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Rehberlik Hizmetleri
  • Seyahat Sağlık Sigortası
  • Otel Konaklaması (Otelde sabah kahvaltısı, akşam yemeği )
  • Fibar Tur Güvencesi
  • Fibarbus Standartlarında Lüks Otobüs ile Ulaşım


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze ve Ören Yeri Girişleri.
  • Kişisel Harcamalar
  • Öğle Yemekleri
  • İlk Gün Sabah Kahvaltısı


Kalkış Yerleri
    Notlar

    Paket fiyatlarımız ulaşım, rehberlik, otel ve çevre gezilerini kapsamaktadır.

    Tur Paketlerinde uygulanan çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için kullanılır.

    Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.

    Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa göre aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir.

    Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.

    Rehber hava koşulları ve olumsuz yol durumu gibi gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

    Mücbir sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Fibar Tur kesinlikle sorumlu değildir.

    Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.

    Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve acente yetkilisine aittir.

    Araç içerisindeki kişisel tüm eşyaların sorumluluğu mola vb. yerlerde kişiye aittir.

    Turlarda kullanılacak olan araçlarımız kişi sayısına göre belirlenmektedir.


    İptal Şartları
    https://fibartur.com/tur-29-aydin-cikisli-bursa-uludag-turu.html
    FİBAR TURİZM SEYAHAT TAŞ. TİC. LTD. ŞTİ.
    Hasanefendi Mah.Gençlik Cad.No: 38/A Efeler Aydın
    0256 213 66 99


    Bu çıktı 26.04.2024 13:48 tarihinde verilmiştir. FİBAR TURİZM SEYAHAT TAŞ. TİC. LTD. ŞTİ. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.