Aydın Çıkışlı Çanakkale Edirne Turu Tur Programı

AYDIN ÇIKIŞLI EDİRNE ÇANAKKALE TURU

1.GÜN :

Değerli misafirlerimiz daha önce belirlenen yerde siz değerli misafirlerimizi alıp Edirne’ye doğru yola çıkıyoruz. Sabah Edirne’ye varıyoruz. Osmanlı İmparatorluğu'nun Trakya'da önemli bir kültür mirası olan camileri, çarşıları, köprüleri, tarihi evleriyle kültürel mirasın yoğun bir şekilde hissedildiği sınır kenti, eski başkent Edirne'yi gezeceğiz. II. Balkan Savaşları sırasında savunma da kullanılan askeri mimari örneği Bucuk Tepe Kıyık Tabyası, Şükrü Paşa Anıtı, Balkan Savaşı Müzesi, Sırp Sındığı Savaşı Müzesi, Saray İçi gezisi, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreş Meydanı, Adalet Kasrı, Fatih ve Kanuni Köprüleri, Fatih Sultan Mehmet ve Cem Sultan'ın doğup hükümdarlık sürdükleri Edirne saray kalıntıları Babüssade, Saray Mutfakları, Cihan Nüma Kasrı, Kum Kasrı ve Hamamı, Balkan Şehitliği, 16.yy.da su sesi, müzik ve güzel kokularla akıl hastalarının tedavi edildiği ve 2004 yılında Avrupa Konseyi tarafından Avrupa müze ödülü kazanan II. Beyazid Külliyesi ve Sağlık Müzesi gezilerinin ardından Meriç Nehri kıyısında öğle yemeğimizi alıyoruz.24 Temmuz 1923 Lozan Barış Antlaşması'yla Türk topraklarına katılan, Edirne'ye 4 km.lik doğa ve tarih yoluyla bağlanan Karaağaç, Tarihi Meriç Köprüsü Lozan Anıtı, Tren İstasyonu, Tunca Ekmekçi zade Ahmet Paşa Köprüsü gezileri sonrasında çay molası veriyoruz. Buradaki molamızın ardından otelimize doğru yola çıkıyoruz. Akşam yemeğimiz otelde olacaktır.

2.GÜN:

Sabah otelde kahvaltımızı yaptıktan sonra Çanakkale’ye doğru yola çıkıyoruz. Gerekli molaların ardından Gelibolu yarımadasına geçmek için Feribot iskelesine geliyoruz ve buradan Eceabat’a ulaşıyoruz. Her yönüyle bir kahramanlık abidesi olan şehitliğimizi gezmeye başlıyoruz. İlk olarak Kilitbahirkalesi’ni geziyoruz. Bu gezimizin ardından Deniz savaşlarındaki başarımızın en büyük unsurlarından birisi olan Mecidiye Tabyası’nda ünlü Seyit Onbaşı Anıtı’nı görüyoruz. Buradan Alçıtepe Köyünü gezerek, bir gecede binlerce şehit verdiğimiz Sargıyeri’ni gördükten sonra, Seddülbahir ve Ezineli Yahya Çavuş Anıtı, Gelibolu Yarımadasının sembolü olan Çanakkale Şehitler Abidesi’ni ziyaret ediyoruz. Sonrasında Anzak Koyu’nu geziyoruz. Tamamı şehit olan 57.Alay Şehitliği’ni ziyaret ettikten sonra savaşın en kanlı çatışmalarının yaşandığı yerlerden biri olan Conkbayırı’nı geziyoruz. Harpten günümüze ulaşan hatıralar görebileceğimiz Kabatepe Tanıtma Müzesi’ni gördükten sonra Ecebat’tan Çanakkale’ye geçiyoruz. Şehir merkezine girdiğimizde   tarihte doğu ile batı arasında yapılan ilk savaşa konu olan ve 5000 yıllık zengin bir geçmişe sahip olan Truva efsanesine uygun olarak yapılmış Tahta atı görüyoruz. Buradan sonra Tarihi Aynalı Çarşıyı gezeceğiz.Ve daha sonra Aydına dönüş yolculuğumuz başlayacak. Bir başka Fibar Tur seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

 

Kalkış Yerleri: Nevzat Biçer Parkı'nın Otoparkı
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
Tarih İki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek Kişi Ek Yatak1. ÇocukTaksitler
20.04.20243.699,00 TL4.549,00 TL 3.699,00 TL0 - 6 Yaş 2.999,00 TL
6 - 12 Yaş 3.299,00 TL
Taksitler »
25.05.20243.699,00 TL4.549,00 TL 3.699,00 TL0 - 6 Yaş 2.999,00 TL
6 - 12 Yaş 3.299,00 TL
Taksitler »
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks Otel Konaklaması 
  • Rehberlik Hizmetleri
  • Seyahat Sağlık Sigortası
  • Otelde Kahvaltı ve Akşam Yemeği
  • Fibar Tur Güvencesi
  • Fibarbus Standartlarında Lüks Otobüs ile Ulaşım ve Otobüs İçi İkramlar


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tur Esnasında Alınan Öğle Yemekleri ve İlk Günkü Kahvaltı
  • Müze ve Ören Yeri Girişleri
  • Kişisel Harcamalar
  • Feribot Geçişleri


Kalkış Yerleri
    Notlar

    Paket fiyatlarımız ulaşım, rehberlik, otel ve çevre gezilerini kapsamaktadır.

    Tur Paketlerinde uygulanan çocuk indirimleri iki yetişkin yanında tek bir çocuk için kullanılır.

    Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez.

    Konaklama bölgelerinde ve otellerinde yoğunluğa göre aynı standartlarda olmak kaydı ile değişiklik yapılabilir.

    Mola yerlerimiz; yoğunluk, tadilat vb. gibi mücbir sebeplerden ötürü mevki ve hizmet standartları açısından aynı olmak kaydıyla değiştirilebilir.

    Rehber hava koşulları ve olumsuz yol durumu gibi gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

    Mücbir sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Fibar Tur kesinlikle sorumlu değildir.

    Rezervasyon esnasında kesinlikle koltuk numarası sözü ve garantisi verilemez.

    Araçlarda bulunan 3 ve 4 numaralı koltuk rehber ve acente yetkilisine aittir.

    Araç içerisindeki kişisel tüm eşyaların sorumluluğu mola vb. yerlerde kişiye aittir.

    Turlarda kullanılacak olan araçlarımız kişi sayısına göre belirlenmektedir.


    İptal Şartları
    https://fibartur.com/aydin-cikisli-edirne-canakkale-turu
    FİBAR TURİZM SEYAHAT TAŞ. TİC. LTD. ŞTİ.
    Hasanefendi Mah.Gençlik Cad.No: 38/A Efeler Aydın
    0256 213 66 99


    Bu çıktı 28.03.2024 23:16 tarihinde verilmiştir. FİBAR TURİZM SEYAHAT TAŞ. TİC. LTD. ŞTİ. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.